Els centres escolars del Camp de Morvedre trien el nivell Avançat de Plurilingüisme en la seua majoria

Arran de les dades publicades per la Conselleria d’Educació sobre la introducció dels programes plurilingües el curs vinent, resulta molt motivador que més de la meitat de les comunitats educatives, concretament un 54% segons l’Administració, hagen optat pels dos nivells més avançats que estipula el Decret de Plurilingüisme.

Les fonts oficials han afirmat que ha hagut un salt quantitatiu ben gran de centres que han aplicat l’Avançat 1 i 2: en 2016 hi havia un 34% d’escoles que oferien ensenyament en valencià, mentre que el curs 2017 aquest percentatge serà un 20% més elevat, cosa que situa en més de la meitat els centres educatius.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *